Witam wszystkich. W niedalekiej przyszłości zamierzam kupić octavie tour, nową rzecz jasna. Silniczek 1.6 z prawie wszystkim wyposażeniem z konfiguratora skody. Przejrzałem co nieco postów na forum i dodatkowo w salonie doposażę o: lusterka i klamki w kolorze, listwy boczne, komplet chlapaczy, gumowe dywaniki, gumową matę do bagażnika, nakładki na progi, swiatła led do jazdy dziennej i jeśli da się to załatwić fabrycznie to pakiet skórzany. Macie może jakieś pojęcie ile za to wszystko zapłacę? Konfigurator podliczył na 6 tyś. ale jakiś rabacik chyba dostanę?
ja to mam pecha, obecny sie psuje jak na zawołanie a wymarzoną skodę przestali produkowac. Ale jak wejdzie nowa octavia to obecna chyba pojdzie jako tour? nie mylę się?
, myślę że przesadzasz, i skończ z tym "ogrodnictwem" , świat się nie kończy, zawsze możesz kupić 1-2 latka z salonu, i nie tylko "turka" a O2 FL, jest tego pełno.
Ale jak wejdzie nowa octavia to obecna chyba pojdzie jako tour? nie mylę się?
niestety... mylisz się...
Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień: http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz